Varmepumper: Vælg mellem flere forskellige løsninger

​Kunne du tænke dig at få en effektiv, billig og miljøvenlig varmekilde i din bolig eller i din virksomhed, så står vi hos Sydjysk Eltekniq klar til at hjælpe dig.

Som energibevidst og energioptimerende el-installatør tilbyder vi flere forskellige løsninger, når det kommer til varmepumper, og du kan således nyde godt af de mange fordele, der er ved varmepumper. Vi tilbyder vores varmepumpeløsninger for både private boligejere og forskellige former for erhvervskunder i Aabenraa, Sønderborg og omegn.

Effektiv og fordelagtig opvarmning

Der er som nævnt en række fordele ved at vælge en af vores varmepumpeløsninger. Du kan for eksempel både opleve økonomiske og miljømæssige besparelser med en velfungerende og energirigtig varmepumpe, da den blandt andet:

  • Er billig i drift
  • Er miljøvenlig
  • Forhindrer fugt
  • Afgiver komfortabel varme

​Dertil er varmepumper en yderst effektiv måde at regulere varmen på i både private boliger, institutioner og på arbejdspladser.

​Kontakt os og hør mere om fordelene ved varmepumper

Kunne du tænke dig at høre mere om de mange fordele, der er ved varmepumper, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en af vores forskellige varmepumpeløsninger, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige løsning for lige netop dig og din bygning, og vi står derfor også til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning. Du kan være helt tryg ved, at vi rådgiver og guider dig hele vejen igennem forløbet, idet det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med den valgte løsning, og at du har tillid til vores kompetencer.

Søger du en autoriseret el-installatør til service eller installation?

Vi glæder os til at høre fra dig! Kontakt os gerne via formularen her og vi vender retur inden for 1-2 hverdage.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel elektriker varetager opgaven

Autoriseret gennem Tekniq Arbejdsgiverne.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Autoriseret ekspertise

​Sydjysk Eltekniq er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi henvender os til et bredt kundesegment i nærområdet af Sydals og Gråsten – private såvel som erhverv og offentlige institutioner.

Vi er medlem af Tekniq, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Vi ønsker at styrke denne kvalitet, hvorfor vi også har stort fokus på løbende at uddanne vores personale.

© 2023 Sydjysk Eltekniq ApS. CVR-nummer: 31255937