​Belysning​

​Hos Sydjysk Eltekniq har vi erfaringen og ekspertisen til at varetage enhver opgave i forbindelse med belysning og elinstallationer.

Belysning er med til at skabe den helt rette stemning og atmosfære i et rum. Der er således stor forskel på, hvilken belysning der skal være i indkørslen, soveværelset og badeværelset.

Med kunden i fokus

Som energibevidst elinstallatør med fokus på energioptimerende løsninger, har vi altid kundens ønsker og behov som førsteprioritet. Dette betyder, at du som kunde hos os, er garanteret flotte løsninger, som er:

  • Energioptimerende
  • Af høj kvalitet
  • Samt funktionelle

Hvad enten du foretrækker LED, halogen eller blød belysning står vi klar til at rådgive om den enkelte løsning. Vi lytter i denne sammenhæng til dine ønsker, så vi via en dialogbaseret rådgivning kan finde frem til den rette belysning.​​

Søger du en autoriseret el-installatør til service eller installation?

Vi glæder os til at høre fra dig! Kontakt os gerne via formularen her og vi vender retur inden for 1-2 hverdage.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel elektriker varetager opgaven

Autoriseret gennem Tekniq Arbejdsgiverne.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Autoriseret ekspertise

​Sydjysk Eltekniq er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi henvender os til et bredt kundesegment i nærområdet af Sydals og Gråsten – private såvel som erhverv og offentlige institutioner.

Vi er medlem af Tekniq, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Vi ønsker at styrke denne kvalitet, hvorfor vi også har stort fokus på løbende at uddanne vores personale.

© 2023 Sydjysk Eltekniq ApS. CVR-nummer: 31255937