​Din elektriker står klar til at løse dine opgaver

Vi tilbyder vinduespolering og -pudsning for kunder i og omkring Roskilde, Taastrup og Hedehusene, hvor vi kører rundt til både private husejere og erhvervskunder. Vi forlader ikke en opgave med vinduespolering, før dine ruder er skinnende rene, og vindueskarmen naturligvis heller ikke viser tegn på, at vi har været forbi.

Vi tilbyder omfattende vinduespolering til dig og dine naboer

Vi tilbyder vinduespudsning til både små og store ejendomme med nøje udvalgte metoder og rengøringsmidler. Vi tager hånd om alt fra enkelte stuevinduer til glasfacader på større bygninger. Vores vinduespudsere har mange års erfaring, og vi forstår, at hver kunde har unikke behov, og derfor sørger vi for at tilpasse vores arbejde til netop dit behov.

Hvis både du og dine naboer ønsker en regelmæssig vinduespudsning, der sikrer at I altid har skinnende rene ruder i hele lokalområdet, så tilbyder vi som noget helt særligt en naborabat. Det indebærer, at vi sender en vinduespudser ud til at rense og polere ruderne hjemme ved dig og dine naboer, og I får til gengæld en samlet rabat på jeres arbejde.

Få et uforpligtende tilbud på rene vinduer

Du er kun et opkald væk fra at opleve vores uovertrufne arbejde med vinduespudsning og vinduespolering. Kontakt os for en uforpligtende tilbud og lad os gøre dine – og dine naboers vinduer krystalklare.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

Søger du en autoriseret el-installatør til service eller installation?

Vi glæder os til at høre fra dig! Kontakt os gerne via formularen her og vi vender retur inden for 1-3 hverdage.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel elektriker varetager opgaven

Autoriseret gennem Tekniq Arbejdsgiverne.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Brug for en elektriker?

Få et uforpligtende tilbud fra en autoriseret el-installatør allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores elektriker kan hjælpe dig med lige netop din opgave, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud.

Autoriseret ekspertise

​Sydjysk Eltekniq er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi henvender os til et bredt kundesegment i nærområdet af Sydals og Gråsten – private såvel som erhverv og offentlige institutioner.

Vi er medlem af Tekniq, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Vi ønsker at styrke denne kvalitet, hvorfor vi også har stort fokus på løbende at uddanne vores personale.

© 2023 Sydjysk Eltekniq ApS. CVR-nummer: 31255937