Vi kommer gerne ud og løser alle dine opgaver

Kontakt os på 74 40 50 60 eller 74 65 25 35

​Om Sydjysk Eltekniq​

Sydjysk Eltekniq er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme.

Vi henvender os til et bredt kundesegment i nærområdet af Sydals og Gråsten – private såvel som erhverv og offentlige institutioner

Et firma bliver til

Firmaet fik sin start i 2008, og med Lars Paulsen ved roret – samt fokus på kunden og kvalitet – oplevede firmaet hurtigt en kraftig vækst.

I dag har vi et fast team på 10 mand, hvor vi har mulighed for at leje flere mænd ind til opgaver. I gennemsnit råder vi derfor over 15 medarbejdere, som alle arbejder ud fra samme høje værdier om service, kvalitet og grundighed.

Vi er medlem af Tekniq, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Vi ønsker at styrke denne kvalitet, hvorfor vi også har stort fokus på løbende at uddanne vores personale. De deltager således årligt på 1-2 kurser, hvorved vi holder os opdateret på den nyeste viden og teknologi inden for feltet.

Udover at hjælpe vores kunder til de bedst mulige løsninger, gør vi også meget ud af at støtte op om lokale initiativer. Vi er blandt andet som sponsor for Sønderjysk Herrehåndbold.

Sydjysk Eltekniq ApS er en del af Blue Install

Rådgivning, energioptimering og rentable løsninger

Vi har gjort det til vores speciale, at tilbyde de bedst mulige energioptimerende løsninger til både private og virksomheder. Iblandt vores ekspertiseområder er blandt andet solceller, varmepumper og en lang række forskellige elinstallationer.

Vi vægter desuden vores kunders tillid og tryghed særligt højt, hvorfor vi yder en kompetent og omfattende rådgivning, hvor alle aspekter tages med i betragtning. Du kan således trygt stole på at få hele, rentable og optimerende løsninger, som er skræddersyet dine ønsker og behov.

Kontakt os

Hos Sydjysk Eltekniq har vi døgnservice. Det betyder, at vi står til din rådighed 24 timer i døgnet. Vores biler har ydermere installeret navigation, så vi hurtigt kan finde den bil, der er tættest på dig. Du kan på denne måde altid få fat på en professionel elinstallatør ved akutte tilfælde.

Vil du høre mere om vores løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 74 40 50 60 / 74 65 25 35, mail lp@sydjysk-eltekniq.dk eller via vores kontaktformular

HVEM ER VI?

Sydjysk Eltekniq ApS

CVR: 31255937

KONTAKT OS

Sydals: 74 40 50 60

Gråsten: 74 65 25 35

FIND VEJ

Sarupvej 30
​6470 Sydals