Vi kommer gerne ud og løser alle dine opgaver

Kontakt os på 74 40 50 60 eller 74 65 25 35

​Om Sydjysk Eltekniq​

Sydjysk Eltekniq er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme.

Vi henvender os til et bredt kundesegment i nærområdet af Sydals og Gråsten – private såvel som erhverv og offentlige institutioner

Et firma bliver til

Firmaet fik sin start i 2008, og med Lars Paulsen ved roret – samt fokus på kunden og kvalitet – oplevede firmaet hurtigt en kraftig vækst.

I dag har vi et fast team på 10 mand, hvor vi har mulighed for at leje flere mænd ind til opgaver. I gennemsnit råder vi derfor over 15 medarbejdere, som alle arbejder ud fra samme høje værdier om service, kvalitet og grundighed.

Vi er medlem af Tekniq, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Vi ønsker at styrke denne kvalitet, hvorfor vi også har stort fokus på løbende at uddanne vores personale. De deltager således årligt på 1-2 kurser, hvorved vi holder os opdateret på den nyeste viden og teknologi inden for feltet.

Udover at hjælpe vores kunder til de bedst mulige løsninger, gør vi også meget ud af at støtte op om lokale initiativer. Vi er blandt andet som sponsor for Sønderjysk Herrehåndbold.

Sydjysk Eltekniq ApS er en del af Blue Install

​Find inspiration her

HVEM ER VI?

Sydjysk Eltekniq ApS

CVR: 31255937

KONTAKT OS

Sydals: 74 40 50 60

Gråsten: 74 65 25 35

FIND VEJ

Sarupvej 30
​6470 Sydals