​​​EDB & Netværk

​Udnyt dine EDB- og netværksforbindelser fuldt ud, og få Sydjysk Eltekniq til at optimere, reparere eller udskifte dine forbindelser.

Få glæde af dine forbindelser

Vi kan varetage en lang række opgaver i forbindelse med intelligente og smarte løsninger inden for netværk, telefonsystemer og antenneanlæg, og gennem årene har vi hjulpet både private, erhverv og offentlige institutioner.

Vi er certificeret til at arbejde med alt lige fra lysledere og kobberforbindelser og kan udarbejde både kablede og trådløse netværksinstallationer. Ingen opgave er for stor eller lille, og du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Gennem tæt dialog afdækker vi dine specifikke ønsker, så du får en løsning, som passer til dig og dit behov.

Søger du en autoriseret el-installatør til service eller installation?

Vi glæder os til at høre fra dig! Kontakt os gerne via formularen her og vi vender retur inden for 1-2 hverdage.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel elektriker varetager opgaven

Autoriseret gennem Tekniq Arbejdsgiverne.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Autoriseret ekspertise

​Sydjysk Eltekniq er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi henvender os til et bredt kundesegment i nærområdet af Sydals og Gråsten – private såvel som erhverv og offentlige institutioner.

Vi er medlem af Tekniq, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Vi ønsker at styrke denne kvalitet, hvorfor vi også har stort fokus på løbende at uddanne vores personale.

© 2023 Sydjysk Eltekniq ApS. CVR-nummer: 31255937