Vi kommer gerne ud og løser alle dine opgaver

Kontakt os på 74 40 50 60 eller 74 65 25 35

El-installatør der kan udføre enhver form for elinstallation

Har du brug for kompetent hjælp fra en el-installatør til dine elinstallationer, så er du kommet til det helt rette firma. 

Hos Sydjysk Eltekniq finder du din lokale ekspert inden for enhver form for elinstallation i Sønderborg, Aabenraa og i andre omkringliggende områder.

Vi har gennem årene udført et væld af opgaver for både private og virksomheder, hvor vi har sikret vores kunder optimale installationer, som dækker alle individuelle ønsker og behov.

Kompetent el-installatør med kunden i fokus

Vores klare førsteprioritet er altid vores kunders tilfredshed og tillid. Derfor bruger vi også den nødvendige tid på rådgivning omkring både små og store løsninger, så du kan ende op med en energioptimeret løsning, der på sigt også kan vise sig at være fordelagtig.

Det hænder derfor, at vi kommer ud til kunder, hvor vi kan se, at der er andre løsninger, som kan optimere på dine elinstallationer på bedre vis end den ønskede løsning.

Denne viden deler vi gerne ud af, således at du som kunde kan få de bedste forudsætninger for at få solide installationer af høj kvalitet.

Du kan med andre ord trygt overlade din opgave til os. Så sørger vi for at give dig en flot løsning af solid holdbarhed og med funktioner tilpasset dig og dine ønsker.

Kontakt os og hør mere eller indhent et gratis tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere omkring vores arbejdsområder eller ydelser, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, så hører vi altid gerne fra dig.

Vi er din lokale el-installatør i Sønderborg, Aabenraa og omegn.

Kontakt os i dag

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Find inspiration her

HVEM ER VI?

Sydjysk Eltekniq ApS

CVR: 31255937

KONTAKT OS

Sydals: 74 40 50 60

Gråsten: 74 65 25 35

FIND VEJ

Sarupvej 30
​6470 Sydals