​El-installatør der kan udføre enhver form for elinstallation

Har du brug for kompetent hjælp fra en el-installatør til dine elinstallationer, så er du kommet til det helt rette firma.

Hos Sydjysk Eltekniq finder du din lokale ekspert inden for enhver form for elinstallation i Sønderborg, Aabenraa og i andre omkringliggende områder.

Vi har gennem årene udført et væld af opgaver for både private og virksomheder, hvor vi har sikret vores kunder optimale installationer, som dækker alle individuelle ønsker og behov.

Kompetent el-installatør med kunden i fokus

Vores klare førsteprioritet er altid vores kunders tilfredshed og tillid. Derfor bruger vi også den nødvendige tid på rådgivning omkring både små og store løsninger, så du kan ende op med en energioptimeret løsning, der på sigt også kan vise sig at være fordelagtig.

Det hænder derfor, at vi kommer ud til kunder, hvor vi kan se, at der er andre løsninger, som kan optimere på dine elinstallationer på bedre vis end den ønskede løsning.​

​Denne viden deler vi gerne ud af, således at du som kunde kan få de bedste forudsætninger for at få solide installationer af høj kvalitet.

Du kan med andre ord trygt overlade din opgave til os. Så sørger vi for at give dig en flot løsning af solid holdbarhed og med funktioner tilpasset dig og dine ønsker.

Kontakt os og hør mere eller indhent et gratis tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere omkring vores arbejdsområder eller ydelser, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, så hører vi altid gerne fra dig.

Vi er din lokale el-installatør i Sønderborg, Aabenraa og omegn.

Søger du en autoriseret el-installatør til service eller installation?

Vi glæder os til at høre fra dig! Kontakt os gerne via formularen her og vi vender retur inden for 1-2 hverdage.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel elektriker varetager opgaven

Autoriseret gennem Tekniq Arbejdsgiverne.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Autoriseret ekspertise

​Sydjysk Eltekniq er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi henvender os til et bredt kundesegment i nærområdet af Sydals og Gråsten – private såvel som erhverv og offentlige institutioner.

Vi er medlem af Tekniq, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Vi ønsker at styrke denne kvalitet, hvorfor vi også har stort fokus på løbende at uddanne vores personale.

© 2023 Sydjysk Eltekniq ApS. CVR-nummer: 31255937