Vi kommer gerne ud og løser alle dine opgaver

Kontakt os på 74 40 50 60 eller 74 65 25 35

Service​

Hos Sydjysk Eltekniq vægter vi vores kunders tilfredshed højt. Derfor stræber vi efter at yde den bedst mulige service – både hvad angår personlig rådgivning og reparationer af forskellige elinstallationer.

Professionel rådgivning

Dette gør vi blandt andet ved en dialog- og kundeorienteret rådgivning, hvor vi gerne rådgiver om din løsning, så du ender op med det bedst mulige resultat. Vi ser i denne sammenhæng også gerne på den hele løsning, hvis vi kan se, du kan opnå bedre og mere rentable løsninger på andre måder.

Ved større projekter er det en god idé at involvere os så tidligt som muligt i processen. Dette giver os det bedste udgangspunkt for at sikre dig gode, solide og ikke mindst fordelagtige løsninger, som du kan have glæde af i mange år fremover.

Fast serviceaftale og døgnservice

Udover rådgivning tilbyder vi også faste serviceaftaler, så du kan være på forkant med eventuelle problemer. I samarbejde med dig tilrettelægger vi en grundig serviceplan, som matcher jeres ønsker og behov.

For at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt har vi hos Sydjysk Eltekniq også døgnservice, hvor du altid kan kontakte os.

Da vi som regel har en bil lige i nærheden, er vi også særdeles effektive, hvis du akut skulle få brug for vores assistance.

HVEM ER VI?

Sydjysk Eltekniq ApS

CVR: 31255937

KONTAKT OS

Sydals: 74 40 50 60

Gråsten: 74 65 25 35

FIND VEJ

Sarupvej 30
​6470 Sydals