Service

​Hos Sydjysk Eltekniq vægter vi vores kunders tilfredshed højt. Derfor stræber vi efter at yde den bedst mulige service – både hvad angår personlig rådgivning og reparationer af forskellige elinstallationer.

Professionel rådgivning

Dette gør vi blandt andet ved en dialog- og kundeorienteret rådgivning, hvor vi gerne rådgiver om din løsning, så du ender op med det bedst mulige resultat. Vi ser i denne sammenhæng også gerne på den hele løsning, hvis vi kan se, du kan opnå bedre og mere rentable løsninger på andre måder.

Ved større projekter er det en god idé at involvere os så tidligt som muligt i processen. Dette giver os det bedste udgangspunkt for at sikre dig gode, solide og ikke mindst fordelagtige løsninger, som du kan have glæde af i mange år fremover.

Søger du en autoriseret el-installatør til service eller installation?

Vi glæder os til at høre fra dig! Kontakt os gerne via formularen her og vi vender retur inden for 1-2 hverdage.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel elektriker varetager opgaven

Autoriseret gennem Tekniq Arbejdsgiverne.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Autoriseret ekspertise

​Sydjysk Eltekniq er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi henvender os til et bredt kundesegment i nærområdet af Sydals og Gråsten – private såvel som erhverv og offentlige institutioner.

Vi er medlem af Tekniq, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Vi ønsker at styrke denne kvalitet, hvorfor vi også har stort fokus på løbende at uddanne vores personale.

© 2023 Sydjysk Eltekniq ApS. CVR-nummer: 31255937