SKOT - Udendørs kvalitetsbelysning

Lauritz Knudsens program af lamper er designmæssigt bygget op omkring nøgleordene smukt design, godt lys og lang levetid. Ud over den navnkundige SKOT-lampe omfatter belysningsprogrtammet SKOT-lampens storebror SKOT-MAXI, den enkle og funktionelle DOCK-lampe samt den høje PARC-lygte, der er ideel til sti, vej- og pladsbelysning.
 
DOCK lampen - lillebror til SKOT
 
Den navnkundige SKOT-lampe har fået en lillebror, DOCK-lampen , som opfylder behovet for en mindre lampe, der design- og kvalitetsmæssigt matcher SKOT-lampen.
 
DOCK-lampen er med sit krydsgitter nært beslægtet med SKOT-lampen. Som navnet antyder, har DOCK-lampen også arvet SKOT-lampens maritime karakter - samt ikke mindst storebrors vandalsikkerhed og evne til at modstå vejrligets strabadser.

DOCK-lampen har scoret mange internationale triumfer. Den viser vej op ad trapperne til Rock’n’Roll Hall of Fame i Cleveland. Den er i en standermonteret udgave valgt som parkbelysning i den smukke, nye park "Les jardins de la Couronne" i Bruxelles. Langs med Loire flodens bred kaster en række DOCK-lamper på standere lys over et område langs flodbredden ved byen Decize.

DOCK-lampen er også valgt som både udendørs og indendørs belysning i mange private boligmiljøer, hvor man lægger vægt på design, funktionalitet, kvalitet og ikke mindst elegance.
 
Læs mere om SKOT og Lauritz Knudsens andre kvalitetslamper her.

Send forespørgsel vedr. produkt: Lauritz Knudsen

Søger du en autoriseret el-installatør til service eller installation?

Vi glæder os til at høre fra dig! Kontakt os gerne via formularen her og vi vender retur inden for 1-2 hverdage.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel elektriker varetager opgaven

Autoriseret gennem Tekniq Arbejdsgiverne.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Autoriseret ekspertise

​Sydjysk Eltekniq er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi henvender os til et bredt kundesegment i nærområdet af Sydals og Gråsten – private såvel som erhverv og offentlige institutioner.

Vi er medlem af Tekniq, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Vi ønsker at styrke denne kvalitet, hvorfor vi også har stort fokus på løbende at uddanne vores personale.

© 2023 Sydjysk Eltekniq ApS. CVR-nummer: 31255937