Vi kommer gerne ud og løser alle dine opgaver

Kontakt os på 74 40 50 60 eller 74 65 25 35

Rejs mindre, spar mere-effekten

Alle virksomheder stræber efter at spare penge og øge effektiviteten. Cisco TelePresence tilbyder en unik ansigt-til-ansigt-oplevelse over netværket, så du kan møde mennesker uden at skulle rejse. Og dermed spare tid og penge. Du kan kommunikere og arbejde sammen mere effektivt. Når som helst. Hvor som helst. Med alle.

Cisco TelePresence kombinerer lyd i høj kvalitet med HD-video og interaktive elementer, så du får en personlig mødeoplevelse gennem dit netværk. Styrk dine medarbejderes evne til at interagere og arbejde sammen - alt sammen på en måde du ikke har set før.

Med en fleksibel tilgang kan du implementere den prisvindende Cisco TelePresence-løsning, så den passer til netop dine virksomhed. Til produktet finder du forskellige administrations-software og mulighed for multipunkts-switching der alle drager nytte af pålideligheden, kvaliteten og sikkerheden i det eksisterende netværk.

Til produktet får du Cisco TelePresence Meeting som er en komplet løsning af adskillige slutpunkter, en high definition video-switch, software, B2B-forbindelse og mange forskellige tjenester.

Læs meget mere om fordelene med dette unikke produkt, og se videoer, detaljer og muligheder på vores hjemmeside.


Med Cisco TelePresence får du en unik ansigt-til-ansigt-oplevelse,
og kan afholde møder uden at skulle rejse fra sted til sted
- spar tid og penge og arbejd mere effektivt!
Send forespørgsel vedr. produkt: Cisco

HVEM ER VI?

Sydjysk Eltekniq ApS

CVR: 31255937

KONTAKT OS

Sydals: 74 40 50 60

Gråsten: 74 65 25 35

FIND VEJ

Sarupvej 30
​6470 Sydals