Comfort - et indeklimasystem med mange muligheder

Mennesket er ikke bygget til at være indendørs. Det ligger i vores natur at foretrække frisk luft. For den giver velvære - og vi ved alle, hvad det betyder for effektiviteten.

Men vi kan jo ikke alle arbejde udenfor.

Lindab har i årevis udviklet indeklimaløsninger og altid med det ambitiøse mål at opretholde et optimalt indeklima.

Verden over har vores knowhow gjort det stadig behageligere at arbejde indendørs. Vores indeklimaløsninger er i dag en fast del af projekteringen, både når det gælder standardkomponenter, men også i høj grad arkitektoniske specialløsninger.

Nokia, København


HK, København


En palette af indeklimaløsninger
Lindab tilbyder en samlet palette af indeklimaløsninger, der ud over de luftbårne indeklimasystemer også omfatter et stort program i vandbårne indeklimasystemer. I kombination og hver for sig skaber de to produktprogrammer de optimale betingelser for en indeklimaløsning tilpasset de aktuelle krav og ønsker til komfort. Og netop derfor har vi samlet disse typer af indeklimasystemer under det passende navn: Comfort.

Som kunde er der uendelige muligheder hvad angår design og funktion. Om det er et anlæg til kontoret, butikken, skolen, konferencelokalet, kantinen - så har Lindab en løsning til dig. Lindab går i tæt dialog med kunden, og alle muligheder er åbne - design din egen løsning, og kontakt Lindab for at få løsningen ført ud i livet.

Du kan læse mere om Lindab's klimaløsninger på vores hjemmeside.

Send forespørgsel vedr. produkt: Lindab

Søger du en autoriseret el-installatør til service eller installation?

Vi glæder os til at høre fra dig! Kontakt os gerne via formularen her og vi vender retur inden for 1-2 hverdage.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel elektriker varetager opgaven

Autoriseret gennem Tekniq Arbejdsgiverne.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Autoriseret ekspertise

​Sydjysk Eltekniq er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi henvender os til et bredt kundesegment i nærområdet af Sydals og Gråsten – private såvel som erhverv og offentlige institutioner.

Vi er medlem af Tekniq, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Vi ønsker at styrke denne kvalitet, hvorfor vi også har stort fokus på løbende at uddanne vores personale.

© 2023 Sydjysk Eltekniq ApS. CVR-nummer: 31255937